Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΔΑΜΑΣΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ

Τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέδραμαν εμπράκτως στη στήριξη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού στο Δαμάσι, εκφράζει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιώργος Τσανάκας.

Σε δήλωσή του ο κ. Τσανάκας τονίζει τα εξής:

«Ως Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δαμασίου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις εταιρείες των ARGO WINE ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Α.Ε., ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε. και ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. για την οικονομική βοήθειά τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του χωριού μας.

Σε μια δύσκολη περίοδο για το σεισμόπληκτο Δαμάσι, με την έμπρακτη στήριξή τους, μας δίνουν ελπίδα και στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης. Πλέον, τα μεσημέρια των παιδιών του χωριού μας αλλάζουν, αφού η πλειοψηφία αυτών θα έχει τη δυνατότητα να απασχοληθεί δημιουργικά στο Κ.Δ.Α.Π., αντί να παραμένει στον χώρο των κοντέινερ.

Όλα τα παραπάνω τα οφείλουμε στους χορηγούς μας, αλλά και στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας κ. Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος μετά από αίτημά μας ανέλαβε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να ικανοποιηθεί το αίτημά μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Εκ μέρους της τοπικής κοινότητας Δαμασίου σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλές Εορτές!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ