ΜΕ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΑ 1ο – 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με τον αγαπημένο Άγιο των ημερών αποχαιρέτησαν το Νηπιαγωγείο τους οι μικροί μαθητές και μαθήτριες των συστεγαζόμενων 1ου και 4ου Νηπιαγωγείων Αμπελώνα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μέσα σε μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποίησαν την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή, το κάθε Νηπιαγωγείο στην τάξη του, στέλνοντας 24 μηνύματα χαράς και αδελφοσύνης με την «Αλφαβήτα των Χριστουγέννων». Με το πέρας της γιορτής όμως μια έκπληξη περίμενε τα μικρά παιδιά, καθώς εντελώς απροειδοποίητα, δέχθηκαν την επίσκεψη του Άη Βασίλη. Ο Άγιος απαντώντας στην πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, «εισέβαλε» χαρούμενα στα νηπιαγωγεία μοιράζοντας γέλια, ξεφωνητά και δώρα.

Στη συνέχεια, και τηρώντας τα μέτρα προστασίας, νήπια, εκπαιδευτικοί και γονείς κατευθύνθηκαν στο Ταχυδρομικό Κατάστημα Αμπελώνα. Εκεί υποδέχθηκε τα παιδιά – με νέα δωράκια – η προϊσταμένη κ. Σοφία Κορκόβυλου. Τα νήπια έριξαν στο κόκκινο γραμματοκιβώτιο του Άη Βασίλη το γράμμα που είχαν γράψει τις προηγούμενες ημέρες στο νηπιαγωγείο και με το οποίο ζητούσαν το μεγάλο δώρο της Πρωτοχρονιάς. Η πολύ όμορφη σειρά δράσεων τελείωσε με τα νήπια να τραγουδούν τα τρίγωνα κάλαντα ζεσταίνοντας τις καρδιές και φέρνοντας χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ