ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Τη γέννηση του Χριστού και το χριστουγεννιάτικο έθιμο αποτύπωσαν οι μαθητές του σχολείου μας σε μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα με θρησκευτικούς ύμνους, τραγούδια, δρώμενα και ποιήματα. Η φιλόλογος Φράγγου Νικολέτα αναφέρθηκε στο ιστορικό γεγονός της γέννησης του θεανθρώπου. Ο εκπαιδευτικός του σχολείου Τζηκούλης Δημήτρης είχε τη γενική επιμέλεια της γιορτής με συνεργάτες τη Ζωή Πλιάκα, τον μουσικό του σχολείου Γρηγορίου Ιωάννη και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, η Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπ/σης κ. Βασιλική Ζιάκα, ο Δ/ντης Δ/θμιας Εκπ/σης κ. Ζέρβας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δεληγιάννης Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Απρίλης Ευστάθιος συγχάρηκαν μαθητές και εκπαιδευτικούς για την εξαίρετη παρουσίαση της γιορτής.

Η Δ/ντρια, οι εκπαιδευτικοί, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και οι μαθητές του σχολείου ευχαριστούν τους εκλεκτούς καλεσμένους που με την παρουσία τους πρόσφεραν αγάπη και χαρά στους μαθητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ