ΤΟ 44ο Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσε το 44ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας τα οποία προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.
Η Διευθύντρια κα Κουκώλη Μαρία και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων συγκέντρωσαν τα τρόφιμα αυτά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Παράλληλα η κα Κουκώλη κατά τη διάρκεια της παράδοσης των τροφίμων επεσήμανε ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει μαθητές και γονείς που συμμετείχαν με χαρά στη δράση αυτή και τους ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία.
Τα τρόφιμα παρέλαβε το στέλεχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Παπαδόντας Γιώργος ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά και τους ενημέρωσε για το ρόλο της Δομής.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).