ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ύστερα από πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Πολιτισμού ψηφιοποιήθηκε το υλικό του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ και πλέον αποδίδεται στο κοινό μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας https://kilelerartistas.wordpress.com.

Σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου ανέφερε: «Τις παραστάσεις που δόθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι τις επεξεργαστήκαμε ηλεκτρονικά και τις αποδίδουμε με υπερηφάνεια στο θεατρόφιλο κοινό. Το Θεατρικό εργαστήρι , με την αμέριστη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και φέτος στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας συγκέντρωσε αυτό το υλικό.

Φυσικά καμία μαγνητοσκοπημένη παράσταση δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε κατ’ ελάχιστον τη ζωντανή συγκίνηση της στιγμής. Το θέατρο ζει και αναπνέει με το κοινό του. Ωστόσο, όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα όπου θα φιλοξενούνται οι παραστάσεις θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτή την αποτύπωση των στιγμών. Όσοι ήταν εκεί την ώρα της θεατρικής πράξης , θα θυμηθούν.

Όσοι πάλι δεν ήταν , θα έχουν μία ευκαιρία να ταξιδέψουν έστω και ψηφιακά μέσα από τις παραστάσεις. Έργα διαφορετικά, έργα με το βάρος της εποχής ή των στιγμών. Ένα πολύχρωμο ταξίδι αναμνήσεων όπως η ίδια η ζωή».

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21:00 θα προβληθεί η εξωφρενική γαλλική κωμωδία «ΤΟΚ ΤΟΚ» σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη, βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Βιθέντε Βιγιανουέβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ