«ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του ΔΩΛ και του Μουσικού Συνόλου «Ενωδεία»

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανέβασε στο κανάλι της στο youtube τη φετινή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του ΔΩΛ και του Μουσικού Συνόλου «Ενωδεία» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Καρβούνη.

Τα καταξιωμένα στο κοινό της πόλης μας Μουσικά Σύνολα, παρουσιάζουν ένα μουσικό οδοιπορικό, που περιλαμβάνει ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα των εορτών του Δωδεκαημέρου, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Πόντος, Κέρκυρα, Καστοριά, Μακεδονία, Θράκη, Μ. Ασία, Ξάνθη, Σάμος, Κύπρος, κ.α.), συνδεδεμένα με το χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Αμερικάνος» που διαβάζει ο Θωμάς Ψύρρας.

Τη χορωδιακή επεξεργασία και ενορχήστρωση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος έκανε ο Δημήτρης Καρβούνης, ενώ θα ακουστούν και επεξεργασίες των Θόδωρου Παπακωνσταντίνου, Τάσου Παππά και Κώστα Ταμβακά.

Μ’ αυτό το ιδιαίτερα ενδιαφέρον εορταστικό πρόγραμμα, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ και το Μουσικό Σύνολο «Ενωδεία», εύχονται σε όλους τους Λαρισαίους “Χρόνια Πολλά”

Απολαύστε την υπέροχη συναυλία:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ