ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το μήνυμα του Χρ. Κέλλα μετά τη συνάντηση που είχε μαζί τους

«Η κυβέρνησή μας εργάζεται αδιάλειπτα για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της χώρας, απαντώντας αποφασιστικά σε κάθε πρόκληση και αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τόσο την παγκόσμια υγειονομική κρίση όσο και τις οικονομικές επιπτώσεις της. Χάρη στην αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και την εμπιστοσύνη που έχουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στη Νέα Δημοκρατία, η πατρίδα μας στέκεται με αυτοπεποίθηση στο διεθνές σύστημα και προοδεύει διαρκώς.»

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά τη συνάντηση, που είχε στο γραφείο του για την ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων ευχών, με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λάρισας της ΝΔ, Ηλία Σουφλιά, την Αντιπρόεδρο Χρύσα Καλτσογιάννη, τον Γραμματέα Γεώργιο Θώδα, τον Ταμία Θεόδωρο Γερογιώκα και τους Υπεύθυνους Τομέων, Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνο Βλαχούλη, Εκλογικής Ετοιμότητας, Βασίλειο Βόσιο, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Γεώργιο Γουμενόπουλο, Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων, Γεώργιο Τάτση, Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού, Γεώργιο – Λάζαρο Κωνστάντο.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συζήτησε με τη διοίκηση της ΔΕΕΠ για τις πρωτοβουλίες, που πρόκειται να ληφθούν από τις οργανώσεις της ΝΔ το 2022 σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, με γνώμονα την προστασία της υγείας του πληθυσμού και την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας. Επιπλέον, τόνισε ότι «η ανάληψη δυναμικών πρωτοβουλιών για τη δημόσια υγεία και η σύναψη διεθνών συμφωνιών που λειτουργούν ως “ασπίδα” για την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων θα συνεχίσουν να αποτελούν τον πυρήνα των κυβερνητικών δράσεων τη νέα χρονιά».

Ο Χρήστος Κέλλας σημείωσε, ακόμη, πως τα μέλη της ΔΕΕΠ Λάρισας στηρίζουν ενεργά το έργο της κυβέρνησης και συμβάλλουν καθοριστικά στη διασύνδεση του κόμματος με την κοινωνία, τονίζοντας πως είναι διαρκώς στο πλευρό όλων των κομματικών οργανώσεων του Νομού και των μελών τους. Παράλληλα, χαιρέτισε τον προγραμματισμό των δράσεων της ΔΕΕΠ για το νέο έτος, που περιλαμβάνουν την ενίσχυση του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, την ενημέρωση των πολιτών για το κυβερνητικό έργο και την καταγραφή προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών.

Ο Πρόεδρος Ηλίας Σουφλιάς και η ηγετική ομάδα της ΔΕΕΠ ευχήθηκαν στον Χρήστο Κέλλα για την ονομαστική του γιορτή «τα καλύτερα», ευχαριστώντας τον για το ενδιαφέρον και την ενεργή στήριξη που παρέχει στην κομματική οργάνωση, ενώ συμφώνησαν να συνεργάζονται ακόμη πιο στενά ενόψει και του Συνεδρίου. Επίσης, δήλωσαν ότι η ΔΕΕΠ αποτελεί ισχυρό στήριγμα της ΝΔ και της κυβέρνησης στον Νομό, επισημαίνοντας ότι τα μέλη της θα συνεχίσουν να εργάζονται, όπως πάντα, με ζήλο, ανιδιοτέλεια και αγάπη για τη Λάρισα, τη Θεσσαλία και την Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ