ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΤΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κα Σοφία Ζαχαρή και τα μέλη της, επισκέφθηκαν ενόψει των εορτών τον ξενώνα Αργίσσα του Γ.Ν Λάρισας για ανταλλαγή ευχών και προσέφεραν γλυκίσματα και δώρα προς τους ενοίκους της Δομής.

Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ.Βλαχάκης Γρηγόρης, η κοινωνική λειτουργός και Διοικητικά Υπεύθυνη του ξενώνα κ.Κωστούλη Μαρία και το μέλος του Δ.Σ του Γ.Ν.Λάρισας κ.Σακελλαρίου Κατερίνα, όπου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του ξενώνα και τους στόχους της Δομής. Η διοίκηση ευχαρίστησε την ΔΗΜ.Τ.Ο. γι΄ αυτή της την επίσκεψη και τα δώρα που προσέφεραν.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη στην ΤΟΜΥ Αγίου Γεωργίου Λάρισας όπου τους υποδέχτηκαν ο διοικητικός υπάλληλος κ.Μέρας Δημήτριος και ο νοσηλευτής κ.Βησσαρίων Μπακάλης μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο.
Ενημερώθηκαν για τις δράσεις της ΤΟΜΥ καθώς επίσης και για τη μεγάλη προσφορά τους ως εμβολιαστικό κέντρο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στις συναντήσεις παρέστησαν τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. Λάρισας, Κολοβός Νικόλαος, Σιαματά-Μπούτλα Ελένη, Σταυροθεόδωρος Αχιλλέας και Χαυτίκα Ιωάννα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ