ΣΤΟ… ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κορυφώνεται η αγωνία για τις ομάδες του Δήμου Τυρνάβου και δη για τις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ του Αμπελώνα, οι οποίες αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες, καθώς αναμένουν την υλοποίηση της υπόσχεσης της δημοτικής αρχής για οικονομική ενίσχυσή τους ως το τέλος της χρονιάς, σύμφωνα με το νόμο 4735/2020.

Ο συγκεκριμένος νόμος δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να επιχορηγούν τα ερασιτεχνικά τους σωματεία, που πληρούν τις προϋποθέσεις, ως μια ενίσχυση λόγω της πανδημίας.
Το θέμα, μάλιστα, ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο και ψηφίστηκε, το σχετικό κονδύλιο έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό, ωστόσο, η χρονιά τελειώνει και κανείς δεν γνωρίζει, τι θα γίνει αν οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου δεν κόψουν τα εντάλματα μέχρι την Παρασκευή.

Γ.Σ. Αμπελώνα 1986, Φιλαθλητικός Αμπελώνα, καθώς και άλλα σωματεία του Δήμου, που πληρούν τις προϋποθέσεις για οικονομική ενίσχυση και έχουν αποστείλει εγκαίρως, όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, τηρώντας, προς το παρόν, σιγή ιχθύος…

Με την αυριανή μέρα για τον Τύρναβο να είναι αργία, η Παρασκευή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι εξελίξεις, ειδικά αν το θέμα πάρει αρνητική τροπή, θα είναι μεγάλες….
Οψόμεθα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ