ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Η WOLT ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Η Wolt ενώνει τις δυνάμεις της με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, με σκοπό να στηρίξει τις ευάλωτες ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μέσω της εφαρμογής της Wolt, έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο το ποσό της προτίμησής τους (από 5 έως 50 ευρώ). Η συμμετοχή στην δράση είναι ανοιχτή, χωρίς να προϋποθέτει την αποστολή παραγγελίας στην πλατφόρμα.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές των χρηστών θα διατεθεί για την προμήθεια ειδών διατροφής και καθημερινής χρήσης, τα οποία στην συνέχεια θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους δικαιούχους συμπολίτες μας για την κάλυψη βασικών αναγκών τους. Μάλιστα, η Wolt και το Wolt Market θα προσφέρουν επιπλέον αγαθά, ώστε να ωφεληθούν ακόμα περισσότερες οικογένειες και άτομα.

To Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων είναι μια Κοινωνική Δομή η οποία παρέχει δωρεάν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Απευθύνεται σε συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν χαμηλό εισόδημα και ανάλογα κατά περίπτωση (μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία κλπ.). Το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί 500 οικογένειες το μήνα και ο αριθμός αυτός των οικογενειών συνεχώς αυξάνεται αν υπολογίσει κανείς και τις συνέπειες που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού. Σκοπός του είναι να συμβάλλει στην αξιοπρεπέστερη διαβίωση των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και να τους στηρίξει ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των εορτών.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μέρος μίας μεγαλύτερης πρωτοβουλίας της Wolt που τρέχει παράλληλα σε συνολικά 7 πόλεις της Ελλάδας, στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Αυτές είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα, ο Βόλος, το Ηράκλειο και τα Χανιά. Στηρίζοντας 7 φορείς σε 7 πόλεις της χώρας, η Wolt συμβάλλει στη δημιουργία ενός γεωγραφικά εκτεταμένου δικτύου αλληλεγγύης, ενώνοντας τους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών για καλό σκοπό, την έμπρακτη στήριξη όσων μας έχουν ανάγκη.