Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ

Μοίρασε τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Αη Βασίλης ήρθε και φέτος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για να μοιράσει τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, μαζί με τις ευχές του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για γρήγορη ανάρρωση και καλή χρονιά με υγεία. Η γιορτή διοργανώθηκε σε συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με την ευγενική συνδρομή της 8ης ΕΜΑΚ, άνδρες της οποίας καταρριχήθηκαν ντυμένοι Αι Βασίλης και ξωτικά, σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς στα παιδιά.

« Παρά τον κορωνοϊό, ο Αη Βασίλης τήρησε το έθιμο και ήρθε και φέτος με δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται» είπε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. « Βρισκόμαστε και φέτος δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες, προσφέροντας δώρα αγάπης, που κάθε παιδί περιμένει με ανυπομονησία αυτές τις ημέρες.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, τον Δημήτρη Κατσικονούρη και όλους τους υγειονομικούς που καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια στο μέτωπο του κορωνοιού.

Ευχαριστώ την 8η ΕΜΑΚ και τον Διοικητή αρχιπύραρχο Χρήστο Ζουναλή, που βοήθησε να φτάσει και φέτος ο ιπτάμενος Αη Βασίλης και τα δώρα του, σε όλα τα παιδιά».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ