ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΤΗΣ ΝΔ

Με προτεραιότητα το φλέγον θέμα της πανδημίας ολιγομελής αντιπροσωπεία μελών της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΕΠ Λάρισας επισκέφθηκε την Τετάρτη 29/12 το ΠΓΝ Λάρισας και την Πέμπτη 30/12 το ΓΝ Λάρισας.
Συναντήσαμε τον Διοικητή κ. Δημήτρη Κατσικονούρη και τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Γιώργο Αποστολίνα στο ΠΓΝΛ και τον Διοικητή κ. Γρηγόρη Βλαχάκη και τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Χάρη Τσιλιάκο στο ΓΝΛ
Στη διάρκεια της επίσκεψής μας είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την υγειονομική κατάσταση της χώρας μας από τις διοικήσεις των νοσοκομείων αλλά και από εκπροσώπους του προσωπικού.
Οι διοικητές μας περιέγραψαν τις συνθήκες περίθαλψης, τις επιδόσεις & τις δυνατότητες των εμβολιαστικών κέντρων, τους εμβολιασμούς των παιδιών, τις αναβαθμίσεις των υποδομών προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα περιστατικά, αλλά και τον σχεδιασμό για το μέλλον δίνοντας έμφαση στην αιμοδοσία.
Οι εκπρόσωποι του προσωπικού μας μετέφεραν την αγωνία τους για το νέο κύμα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τη χαρά και δικαίωση που εισπράττουν από τους νοσηλευόμενους ή τους συγγενείς τους.
Με κοινή πεποίθηση ότι και οι συμπολίτες μας θα συμβάλλουν στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, τους ευχαριστήσαμε για την προσφορά τους και ανταλλάξαμε ευχές για καλύτερο νέο χρόνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ