Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

Το μήνυμα της Στ. Μπίζιου κατά την επίσκεψή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

«Εδώ από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα πίστης και ελπίδας πως η νέα χρονιά θα μας βρει όλους υγιείς και ελεύθερους. Τιμώ σήμερα ιδιαίτερα όλους τους μαχητές της πρώτης γραμμής, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων όλης της χώρας για τον υπεράνθρωπο αγώνα που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει. Ιδιαίτερα εδώ, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, σε ένα νοσοκομείο που δοκιμάστηκε σκληρά και έντονα κατά τη διάρκεια των κυμάτων της πανδημίας, θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στο υγειονομικό προσωπικό και να τους εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας.

Η πολιτεία οφείλει και είμαι σίγουρη πως θα το πράξει, να σταθεί δίπλα τους έμπρακτα και ουσιαστικά. Η επόμενη μέρα της πανδημίας θα πρέπει να βρει ένα δημόσιο σύστημα υγείας πιο δυνατό και ακόμα πιο οργανωμένο».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο και επισκέφτηκε στο πλαίσιο των εορταστικών της επισκέψεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Μπίζιου ενημερώθηκε για την πορεία του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, και συνολικά του κτιριακού ως θέμα που αντιμετωπίζεται από την διοίκηση του νοσοκομείου, καθώς και για τις διαδικασίες της ψηφιοποίησης όσον αφορά την εσωτερική διασύνδεση του νοσοκομείου.

«Η διοίκηση του ΓΝΛ σε συνεργασία με τον Κώστα Αγοραστό, την 5η ΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας τρέχουν μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων, όσον αφορά το μέλλον του νοσοκομείου. Γνωρίζω τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, καθώς και τη στοχοθεσία τους που υλοποιείται κανονικά.

Η κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται στο πλευρό τους, ενισχύοντας το έργο τους, προσφέροντας λύσεις σε όλα τα χρόνια ζητήματα που κλήθηκαν να διαχειριστούν. Είμαι βέβαιη πως η επόμενη μέρα θα τους βρει, θα μας βρει, όλους πιο δυνατούς και αισιόδοξους», κατέληξε στη δήλωση της η κ. Μπίζιου.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Διοικητής κ. Γρηγόρης Βλαχάκης, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Χαρίλαος Τσιλιάκος, το τακτικό μέλος του ΔΣ κ. Κωνσταντίνος Πάνου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γρηγόρης Γρηγοριάδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ