ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΩΝ  ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές προβολές των θεατρικών έργων που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας https://kilelerartistas.wordpress.com. Σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου  στις 21:00 θα προβληθεί η  αγαπημένη σουρεαλιστική κωμωδία ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ, βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη. Σκηνοθεσία Άκυς Μητσούλης.

Σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου ανέφερε: «Τις παραστάσεις που δόθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι τις επεξεργαστήκαμε ηλεκτρονικά και τις αποδίδουμε με υπερηφάνεια στο θεατρόφιλο κοινό. Το Θεατρικό εργαστήρι , με την αμέριστη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και  φέτος στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας  συγκέντρωσε αυτό το υλικό.

Φυσικά καμία μαγνητοσκοπημένη παράσταση δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε κατ’ ελάχιστον τη ζωντανή συγκίνηση της στιγμής. Το θέατρο ζει και αναπνέει με το κοινό του. Ωστόσο, όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα όπου θα φιλοξενούνται οι παραστάσεις  θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτή την αποτύπωση των στιγμών. Όσοι ήταν εκεί την ώρα της θεατρικής πράξης , θα θυμηθούν.

Όσοι πάλι δεν ήταν , θα έχουν μία ευκαιρία να ταξιδέψουν έστω και ψηφιακά μέσα από τις παραστάσεις. Έργα διαφορετικά, έργα με το βάρος της εποχής ή των στιγμών. Ένα πολύχρωμο ταξίδι αναμνήσεων όπως η ίδια η ζωή».