ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Ευχές με τη διοίκηση και το προσωπικό αντάλλαξε ο Χρ. Κέλλας

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΠΓΝΛ) βρέθηκε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τη διοίκηση και το προσωπικό συζητώντας την πορεία της πανδημίας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συναντήθηκε με τον Διοικητή Δημήτρη Κατσικονούρη, τον Υποδιοικητή Γιώργο Αποστολίνα, τον Καθηγητή Χειρουργικής Δημήτρη Ζαχαρούλη, την Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Ελένη Αρναούτογλου και την Τομεάρχη Μονάδας Λοιμωδών – Covid Εύη Χαρίση, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε και τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Ο Χρήστος Κέλλας εξήρε το έργο των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, σημειώνοντας πως οι ακαδημαϊκοί συνάδελφοί του διαθέτουν τεράστιο απόθεμα γνώσεων, γεγονός που έχει καταστήσει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πυλώνα για τη δημόσια υγεία και την εκπαίδευση των νέων ιατρών. Ιδιαίτερα, δε, τόνισε πως το ΠΓΝΛ έχει επιδείξει αξιοσημείωτη αντοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά covid και καλύπτοντας, μαζί με το Γενικό Νοσοκομείο, τις υπόλοιπες ανάγκες ιατρικής περίθαλψης του πληθυσμού τόσο της Λάρισας όσο και της Θεσσαλίας.

Ο Λαρισαίος ιατρός συνομίλησε και με στελέχη του ΕΚΑΒ, επαινώντας την ετοιμότητα του προσωπικού και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Ειδικότερα, υπογράμμισε πως το ΕΚΑΒ σώζει ζωές και συνιστά θεμέλιο του ΕΣΥ, το οποίο και κατά τη διετία της υγειονομικής κρίσης ανταπεξήλθε με επιτυχία.

Ο Χρήστος Κέλλας αντάλλαξε ευχές με όλους τους παριστάμενους και, αποχωρώντας από το ΠΓΝΛ, δήλωσε:
«Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας είναι ένα από τα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας τόσο σε ό,τι αφορά την παροχή υπηρεσιών υγείας όσο και από ακαδημαϊκή άποψη ενισχύοντας το κύρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι συνάδελφοι υγειονομικοί του ΠΓΝΛ, όπως και οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, έχουν υπερβάλλει εαυτούς καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας συνιστώντας ασπίδα προστασίας της υγείας των Λαρισαίων και των Θεσσαλών. Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά τους και, προσωπικά, βρίσκομαι πάντα στο πλευρό τους.

Καλή χρονιά! Ταχεία ανάρρωση στους νοσηλευόμενους! Υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ