Η ΟΛΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ Δ. ΓΕΩΡΓΑ ΚΑΙ Μ. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

Δύο συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσε σήμερα το δ.σ. της ΟΛΜΕ με αφορμή το θάνατο του Μανώλη Τσαγκαράκη πρώην προέδρου της ΕΛΜΕ Σιβιτανίδειου και του Δημήτρη Γεώργα πρώην προέδρου της ΟΛΜΕ. Πιο συγκεκριμένα στις ανακοινώσεις αναφέρει:

“Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την τραγική απώλεια του συναδέλφου και επί χρόνια προέδρου της ΕΛΜΕ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ, Μανώλη Τσαγαράκη.
Ο θάνατος του στερεί την εκπαιδευτική κοινότητα από έναν αγωνιστή εκπαιδευτικό που με πνεύμα αισιοδοξίας, υπευθυνότητας, αξιοπρέπειας και διάθεση προσφοράς πάλευε επί δεκαετίες για μια καλύτερη και ποιοτικότερη Γενική και Επαγγελματική Εκπαίδευση και μια πιο δίκαιη κοινωνία για τις νέες γενιές. Ήταν πραγματικός Δάσκαλος στο σχολείο αλλά και στον αγώνα!

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα αυτόν με όλες τις δυνάμεις μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

Για τον Δ. Γεώργα

“Έφυγε από κοντά μας ο πρώην πρόεδρος της Ο.Λ.Μ.Ε. Δ. Γεώργας. Υπήρξε πολίτης συνετός που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και ήθος την Εκπαίδευση και αγωνίστηκε με σθένος για την υπεράσπιση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα της. Μαχητής  και έντιμος συνδικαλιστής επιβραβεύτηκε από τους/ τις  συναδέλφους και κατέκτησε επάξια θέσεις μάχης στην Ομοσπονδία μας.

Το ΔΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com