ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΟΣ (ΦΩΤΟ)

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας με χαρά και αγάπη ψάλλει τα κάλαντα και μοιράζει αγκαλιές – Η ανακοίνωση για τις επισκέψεις που πραγματοποίησε με την ευκαιρία των εορτών

Ζεστή και γλυκιά ήταν η υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.κ. Σακελλαροπούλου Κατερίνα και σύσσωμου του γραφείου της. Η Πρόεδρος με ανεπτυγμένο το αίσθημα φιλοξενίας προσέφερε δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά ενώ παραχώρησε στο μικρό μας και αεικίνητο Χριστόδουλο μια ολόκληρη αίθουσα για να τρέξει και να χαρεί, απολαμβάνοντας η ίδια μαζί μας, τη χαρά του αυτή.

Ασφάλεια και σιγουριά εισέπραξαν τα παιδιά μας από την αγκαλιά της Υφυπουργού κας Δόμνας Μιχαηλίδου. Οι ευχές που ανταλλάξαμε μας έδωσαν δύναμη να εμπνευστούμε και να πραγματοποιήσουμε δράσεις. Άλλωστε σε κάθε καινοτόμα ιδέα μας, μας στάθηκε υποστηρικτικά στο πλευρό μας.

Ψάλλοντας τα κάλαντα στη Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου δεχθήκαμε την Ευλογία και την Αγάπη του Σεβασμιότατου κ.κ Ιερώνυμου ο οποίος και συνεχάρη τα παιδιά μας για τα επιτεύγματα τους και το επίπεδο εκπαίδευσης τους.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τον περιφερειάρχη μας κ.κ Αγοραστό Κωνσταντίνο, η ικανότητα των παιδιών μας να παράγουν έργο και δήλωσε προθυμία στην αξιοποίηση της ικανότητας αυτής επαγγελματικά.

Ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας αγκάλιασε την προσπάθεια των παιδιών μας και συστρατεύτηκε με τη διάθεσή μας να βοηθήσουμε κάθε οικογένεια με ΑμεΑ αποδεικνύοντας μας ότι το σκληρό επαγγελματικό πρόσωπο συνδυάζεται όμορφα με την ανθρώπινη ευαισθησία.

Την πιο σφιχτή αγκαλιά εισέπραξε ο Αρχηγός Α.Τ.Α, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, από την Κατερινούλα μας ενώ μας εξέπληξε ευχάριστα με τη φιλοξενία και τη δοτικότητα του. Σύσσωμο το προσωπικό τίμησε τα παιδιά μας και προσέφερε απλόχερα χαρά και δώρα που είχαν ανάγκη.

Η δε ξενάγηση των παιδιών μας στο χώρο των εκθεμάτων της Αεροπορίας από τον Υποπτέραρχο Υπαρχηγό Α.Τ.Α. Δημοσθένη Γρηγοριάδη αποτέλεσε απόδειξη της ισότιμης στάσης απέναντι στην αναπηρία, γεγονός που χαροποίησε παιδιά και γονείς .

O Aστέριος Μαντζιώκας, Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, μας άνοιξε το γραφείο του και ενδιαφέρθηκε να μάθει για το έργο μας και τις δυνατότητες μας ενώ στήριξε την προσπάθεια υλοποιώντας άμεσα συνέργειες εκπαίδευσης που προάγουν την εξωστρέφεια στην αναπηρία.

Ο Αντιπύραρχος Βαρβάτσικος Γεώργιος, μας καλωσόρισε στο κτίριο της Πυροσβεστικής και στην ανταλλαγή των δώρων μας πρότεινε διάθεση των χώρων αλλά και του εξοπλισμού προς εκπαίδευση των παιδιών και των εργαζομένων μας.

Ο Δήμαρχός μας Καλογιάννης Απόστολος , έψαλλε τα κάλαντα μαζί μας και μας συνεχάρη  για την προσφορά μας στην πρόνοια και στις ανάγκες των ΑμεΑ της πόλης μας . Έθεσε δε τον εαυτό του συνοδοιπόρο στις ιδέες και τις δράσεις μας.

Η αναπηρία ζητά προτεραιότητα

Η αναπηρία ζητά μια αγκαλιά

Η αναπηρία ζητά φροντίδα

Η αναπηρία ζητά αγάπη

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας είναι εδώ

να δώσει προτεραιότητα

να δώσει μια αγκαλιά

να δώσει φροντίδα

να δώσει αγάπη

Καλή και ευλογημένη χρονιά, πλούσια σε υγεία!

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά !

Το προσωπικό,

το Δ.Σ.,

και η Πρόεδρος,

Δήμητρα Παππά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ