ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. για την πραγματοποίησή της

Η πανδημία είναι το μείζον πρόβλημα υγείας στη χώρα αλλά δεν είναι το μόνο. Η αντιμετώπιση της δε από την κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από λάθη ατολμία και παλινωδίες.
Σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν κυρίως ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, “αποκρύπτονται” ως μη υπάρχοντα.

Η έλλειψη φιαλών αίματος για την αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων και έκτακτων περιστατικών είναι διαχρονική. Καμία όμως ανάδειξη-ενημερωτική καμπάνια- δεν είδαμε από τους κυβερνητικούς παράγοντες. Αντιθέτως είδαμε περιορισμό αντιμετώπισης των περιστατικών υγείας με τον αποκλεισμό των τακτικών χειρουργείων.
Η Ν.Ε. του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο πλαίσιο της ανάγκης για αιμοδοσία προς όφελος των συνανθρώπων μας και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία του SARS-COV-2, αποφάσισε και πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία μεταξύ των μελών.

Είναι η ελάχιστη προσφορά Αγάπης που μπορούσε να δώσει αυτές τις Άγιες ημέρες.

Αποφάσισε επίσης και δημιούργησε Τράπεζα Αίματος με την επωνυμία «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ», η ενίσχυση της οποίας θα γίνεται με περιοδικές αιμοληψίες και η ετήσια τακτική θα πραγματοποιείται κάθε 25η Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του θανάτου της αείμνηστης Προέδρου.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν αλλά και αυτούς που για λόγους υγείας ή απουσίας δεν μπόρεσαν και θα το πραγματοποιήσουν άμεσα.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης το νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΛ για την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ