ΡΕΚΟΡ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ Π.Ι. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τα 150 έφτασαν τα κρούσματα που καταγράφηκαν την τελευταία εβδομάδα του 2021 στα τεστς που διενεργήθηκαν στον Κ.Υ. Τυρνάβου και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τη διοίκηση των δύο δομών.

Πρόκειται για ρεκόρ κρουσμάτων μέσα στη χρονιά που πέρασε και δείχνει με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί με την έκρηξη της νόσου το τελευταίο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία εβδομάδα του 2021 υπήρξε και εκτόξευση στον αριθμό των τεστς που διενεργήθηκαν στο Κ.Υ. και στο Π.Ι. με αποτέλεσμα πολλοί ενδιαφερόμενοι πολίτες να αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξυπηρέτησης το οποίο όμως όπως αναφέρουν από το Κ.Υ. αντιμετωπίζεται άμεσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη τη χρονιά που πέρασε στο Κ.Υ. και στο Π.Ι διενεργήθηκαν συνολικά 8.936 τεστς.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Την ίδια ώρα σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Κ.Υ. μέσα στο 2021 στο Κέντρο Υγείας στον Τύρναβο και στο Περιφερειακό Ιατρείο στον Αμπελώνα όλο το 2021 πραγματοποιήθηκαν 23.781 εμβολιασμοί εκ των οποίων οι 4.789 τον Δεκέμβριο.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ