ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

Την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με το προσωπικό και την ηγεσία του Σώματος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, κατά τη συνάντησή του με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχο Ευάγγελο Φαλάρα, επαίνεσε το έργο και την προσφορά των πυροσβεστών στην κοινωνία σημειώνοντας πως πρόκειται για ανθρώπους με απαράμιλλο θάρρος, που σώζουν ζωές και προστατεύουν τις περιουσίες των πολιτών με αυταπάρνηση.

Ιδιαίτερα, εστίασε στην κλιματική κρίση, που συνιστά μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες προκλήσεις στον 21ο αιώνα, τονίζοντας πως οι πυροσβέστες συμβάλλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και διαδραματίζουν μείζονα ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Χρήστος Κέλλας αναφέρθηκε, επίσης, στην πρόταση, που κατέθεσε στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Μεσογείου (PAM), με την ιδιότητα του Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, για τη βράβευση του Πυροσβεστικού Σώματος και των εθελοντών πυροσβεστών στη Σύνοδο Ολομέλειας του 2022, στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης φορέων και προσωπικοτήτων που προάγουν σκοπούς του Οργανισμού.

Ο Αρχιπύραρχος Φαλάρας ευχαρίστησε τον Λαρισαίο Βουλευτή για την τιμητική πρότασή του και την ηθική αναγνώριση του έργου των πυροσβεστών και του επέδωσε αναμνηστική πένα του Πυροσβεστικού Σώματος. Οι παριστάμενοι πυροσβέστες ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τον Χρήστο Κέλλα και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, αποχωρώντας από τις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας, δήλωσε:
«Η προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος στο κοινωνικό σύνολο είναι τεράστια και δεν ξεχνούμε ότι πυροσβέστες έχουν χάσει τη ζωή τους σώζοντας ζωές και δίνοντας μάχες με τις φλόγες.

Είμαι πάντα δίπλα τους, όπως και σε όλα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, που επαγρυπνούν νυχθημερόν και εργάζονται με αυτοθυσία για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την ασφάλεια των πολιτών.

Εύχομαι, ολόψυχα, Καλή Χρονιά! Υγεία και δύναμη σε όλες και όλους!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ