ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε τί αναφέρει η διοίκηση της Ενωσης σε ανακοίνωσή της

Το Δ.Σ. εύχεται σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά, να απαλλαγούμε από το φόβο της πανδημίας και να επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα που τόσο μας έχει λείψει.
Η Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Νομού Λάρισας, μετά και την ανακοίνωση της Ο.Ε.Φ.Ε., συστήνει στα μέλη της να λάβουν σοβαρά υπόψη την έξαρση των κρουσμάτων, με την παράλληλη επικράτηση της νέας και πιο μεταδοτικής μετάλλαξης του ιού και να συνεχίσουν τη παροχή των υπηρεσιών τους με εξ αποστάσεως εκπαίδευση για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των μαθητών και των καθηγητών μας, όπως άλλωστε έχουμε αποδείξει όλη αυτή τη χρονική περίοδο της δοκιμασίας από την πανδημία. Τα φροντιστήρια μας έχουν φερθεί με υπευθυνότητα και με άμεσα αντανακλαστικά, συνεχίζοντας παράλληλα να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

Ο απόλυτος σεβασμός στη δημόσια υγεία, η απρόσκοπτη διδασκαλία των μαθητών μας και η προστασία της υγείας των ανθρώπων μας είναι το τρίπτυχο της νόμιμης φροντιστηριακής παιδείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ