ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Το μήνυμα του Χρ. Κέλλα για τα Θεοφάνεια

«Τα Θεοφάνεια είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, όπου ο Άγιος Τριαδικός Θεός φανερώνει την ολότητά του στον άνθρωπο και το Φως της Θείας Χάριτος πλημυρίζει τον κόσμο. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, τιμούμε τη Θεία Επιφάνεια και τον Αγιασμό των Υδάτων με αισιοδοξία για το μέλλον προσβλέποντας στη Θεία Φώτιση των μυαλών και των ψυχών μας.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τη γέφυρα του Πηνειού, κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Αγιασμού των Υδάτων, που τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, προσθέτοντας:

«Φέτος γιορτάζουμε τα Φώτα σε πολύ καλύτερες συνθήκες απ’ ό,τι πέρυσι. Χάρη στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών και τη μάχη που δίνουν οι συνάδελφοι ιατροί και νοσηλευτές, η αρχή του τέλους της πανδημίας είναι ορατή. Η μετάλλαξη “Όμικρον” αυξάνεται ραγδαία αλλά με ήπια συμπτώματα για τους εμβολιασμένους, που αποτελούν την ευρεία πλειοψηφία του πληθυσμού.

Μαζί με τις ευχαριστίες στους υγειονομικούς, που έχουν κρατήσει την πατρίδα όρθια επί δύο χρόνια υπερβάλλοντας εαυτούς, στους εκπαιδευτικούς, που μεριμνούν για την τήρηση των κανόνων υγιεινής στα σχολεία της χώρας, και στους αστυνομικούς, που διασφαλίζουν την εφαρμογή των μέτρων, εύχομαι, από βάθους καρδιάς, “καλή φώτιση” σε όσους αρνούνται την πραγματικότητα και αντιμάχονται το εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι πράξη βαθιά χριστιανική, διότι, πέρα από την αυτοπροστασία, συνιστά κορυφαία εκδήλωση σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και στοιχείο φιλοτιμίας στην αντιμετώπιση μιας κοινής πρόκλησης, που υπερβαίνει σύνορα, εισοδήματα και έθνη.

Είθε η ανθρωπότητα να εμπνέεται πάντοτε από τη διδασκαλία του Βαπτισθέντος Χριστού μας.

Εύχομαι, ολόψυχα, υγεία, δύναμη και φώτιση σε όλο τον κόσμο! Χρόνια πολλά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ