ΛΑΡΙΣΑ: ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΒΑΪΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Λάρισα και στον τεχνικό κόσμο της περιοχής η είδηση του ξαφνικού θανάτου του γνωστού Λαρισαίου αρχιτέκτονα Βάιου Ζησόπουλου ο οποίος έφυγε σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Βάιος Ζησόπουλος είχε διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου αρχιτεκτόνων του νομού, υπήρξε μέλος της πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών ενώ μέχρι το θάνατό του ήταν μέλος της διοίκησης της δημοτικής πινακοθήκης Λάρισας.

Η κηδεία του εκλιπόντος που αφήνει πίσω σύζυγο και δύο παιδιά θα γίνει την Παρασκευή.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Για το θάνατό του εξέδωσε ανακοίνωση ο δήμαρχος Λαρισαίων και πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Απόστολος Καλογιάννης και τα μέλη της διοίκησης στην οποία αναφέρουν τα εξής:

“Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης -Πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας -Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη, για την απώλεια του Βάϊου Ζησόπουλου εν ενεργεία μέλους της διοίκησης της πινακοθήκης .

Με εντιμότητα ,ήθος , σεμνότητα και τις βαθιά δημοκρατικές απόψεις που τον διέκριναν ,υπηρέτησε τον φορέα του Μουσείου Γ.Ι.Κατσίγρα με την ιδιότητα του Αρχιτέκτονα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αφήνοντας την ανιδιοτελή προσφορά του ως πολύτιμη παρακαταθήκη.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην συζυγό του Άννα και στις δύο κόρες του .

Καλό ταξίδι Βάϊε Ζησόπουλε .
Η απουσία σου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό…”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ