ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ

Η δήλωση της Στέλλας Μπίζιου

«Τα Θεοφάνεια είναι μια από τις σημαντικότερες γιορτές της Χριστιανοσύνης. Γιορτάζουμε την βάπτιση του Χριστού που είναι το φως του κόσμου και ήρθε στη γη για να διώξει το σκοτάδι. Αυτή η τόσο ξεχωριστή μέρα για την Ορθοδοξία μας ας γίνει η απαρχή μιας νέας πορείας για όλους μας. Με τη Φώτιση της Θείας Χάρης ας πορευτούμε στον δρόμο του ορθολογισμού και της λογικής, εμπιστευόμενοι την Επιστήμη και την Πολιτεία. Ας είναι η απαρχή για την ουσιαστική αναγέννηση του καθενός και της καθεμιάς».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Αγιασμού των Υδάτων στη Λάρισα, που τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

«Όλοι σχεδόν αντιλαμβανόμαστε, δυστυχώς με επώδυνο τρόπο, πως η εποχή στην οποία ζούμε είναι μια εποχή αναθεωρητική. Οι προκλήσεις είναι πολλές και σημαντικές. Οφείλουμε όλοι, ο καθένας από το πόστο του, να τις αντιμετωπίσουμε με σύνεση και λογική, προτάσσοντας πάνω απ’ όλα το καλό του συνόλου και της χώρας. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τη νέα αυτή πραγματικότητα με καθαρό μυαλό και συγκροτημένο σχέδιο, με συνεργασία και αλληλεγγύη, για να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση!», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ