Η IRINA SHAYK ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 36 ΚΑΙ ΤΟ INSTAGRAM ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ…

Το καυτό μοντέλο είναι εγγονή της Γκαλίνα, ηρωίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εργαζόταν στις μυστικές υπηρεσίες για τον Κόκκινο Στρατό. Στα 14 της χρόνια έχασε τον πατέρα της ξαφνικά από πνευμονία και θυμάται την μητέρα της, καθηγήτρια πιάνου, να στέκεται στην ουρά για ένα μπουκάλι γάλα. Κάπως έτσι απέκτησε ισχυρά γυναικεία πρότυπα.

Γι’ αυτό και όταν ήταν έγκυος στην κόρη της, δούλεψε μέχρι επτάμισι μηνών.

Το ξεκίνημά της έγινε σε μία απομακρυσμένη πόλη στη σκιά των Ουραλικών Ορέων της Ρωσίας, στο Τσελιάμπινσκ. Η Irina Shayk στέφθηκε Μις Τσελιάμπινσκ το 2004, μία νίκη που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγενέστερη μετακόμισή της στο Παρίσι για να ακολουθήσει την καριέρα του μοντέλου.

«Το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω μια, δύο φωτογραφήσεις σε καταλόγους για να στέλνω λεφτά στο σπίτι. Δεν μιλούσα καθόλου αγγλικά. Στο Παρίσι έμενα σε ένα μικρό διαμέρισμα με άλλα κορίτσια. Είχα μόλις 40 ευρώ στη διάθεση μου την εβδομάδα».

 

Οι αναλογίες του μοντέλου την οδήγησαν να γίνει το πρώτο ρωσικό αστέρι του «Sports Illustrated» και ο Ρικάρντο Τίσι ήταν ο πρώτος σχεδιαστής που την έβαλε στο κόσμο της υψηλής ραπτικής. «Ο Ρικάρντο ήταν ο πρώτος σχεδιαστής που με ξεχώρισε και με πρότεινε για μια μεγάλη επίδειξη μόδας σε πασαρέλα πριν από πολλά χρόνια. Δεν μπορούσα να ξεπεράσω πόσο άνετος, αστείος και χαμηλών τόνων ήταν. Αμέσως γίναμε φίλοι» είπε σε συνέντευξή της η Irina Shayk στο «People».


Η Irina Shayk έχει περπατήσει σε αμέτρητες πασαρέλες διάσημων οίκων. Θεωρεί φίλο της τον επικεφαλή του δημιουργικού της Burberry, Ρικάρντο Τίσι, και την Ντονατέλα Βερσάτσε και είναι η μούσα πολλών φωτογράφων ανά τον κόσμο.

Πρώην σύντροφος του Ρονάλντο, είχε επισκεφτεί και την χώρα μας μαζί του πριν από λίγα χρόνια, αλλά χώρισαν, καθώς οι φήμες ήθελα την μαμά του να μην την πολυσυμπαθεί.

Ακολούθησε ένας θυελλώδης έρωτας με τον Μπράντλεϊ Κούπερ για τέσσερα χρόνια και το 2019 αποφάσισαν και επίσημα να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Το 2017 το πρώην ζευγάρι απέκτησε την κόρη του, την Λία Ντε Σέιν, που είναι η βασική προτεραιότητα και για τους δυο.

Πριν από μερικούς μήνες οι φήμες την ήθελαν σύντροφο του πρώην της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, κάτι που δεν επιβεβαίωσε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, επιμένοντας πως απλά είναι καλοί φίλοι.

Αυτή την περίοδο δηλώνει ελεύθερη και ωραία. Το Instagram της αριθμεί εκατομμύρια followers και εκατοντάδες χιλιάδες likes συνοδεύουν κάθε ποστάρισμα.

Happy Birthday, Ιρίνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ