ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ 112 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ “ΔΙΟΜΗΔΗΣ”

Μήνυμα μέσω του 112 έλαβαν πριν από λίγο οι κάτοικοι συγκεκριμένων περιοχών της χώρας, όπου θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία«Διομήδης». Συγκεκριμένα, το sms έλαβαν κάτοικοι σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Φθιώτιδας, της Βόρειας Εύβοιας, των νησιών του νοτιοανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων.

Στο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας επισημαίνεται ότι θα εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες 48 ώρες και καλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών. Στο μήνυμα αναγράφονται τα εξής:

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας-ΓΓΠΠ 10-01-2022 18:00.

Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας το επόμενο 48ωρο. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες προστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/simantika-themata/kakokairia-provlepetai-apo-simera-deytera-10012022-me-kata-topoys-ishyres-vrohes

Civil Protection Greece 10-01-2022 18:00. Severe Weather.

Warning in your area for the next 48 hours. Avoid unnecessary movement. Follow instructions from the Authorities. More guidelines: https://www.civilprotection.gr/en/all-guidelines#!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ