ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΛΕΙ ΣΑΡΧΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

Το θέμα των δύο ανακοινώσεων ένταξης του έργου της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού του Δαμασίου που έγιναν από τον περιφερειάρχη και τον τότε δήμαρχο Τυρνάβου Π. Σαρχώση το 2018 η πρώτη και από τον περιφερειάρχη και τον νυν δήμαρχο Τυρνάβου Γ. Κόκουρα τον Δεκέμβριο του 2021 η δεύτερη και έθιξε με δημοσίευμά του το paidis.com ανέδειξε στη χθεσινή ειδική συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Αστ. Ροντούλης ζητώντας εξηγήσεις από τον δήμαρχο.

Μάλιστα ο κ. Ροντούλης αφού υποστήριξε ότι κάποιος είπε ψέματα σημείωσε ότι σε περίπτωση που ο νυν δήμαρχος συμμετείχε σε διαδικασία ανακοίνωσης της ένταξης  έργου που είχε ενταχθεί τότε είναι τσάμπα μάγκας, ενώ σε περίπτωση που δεν είχε ενταχθεί το 2018 τότε ήταν μία προεκλογική φιέστα του τότε δημάρχου.

Παίρνοντας το λόγο η δημοτική σύμβουλος της ΣΥΝ Πολιτείας Φ. Μπίλιου υποστήριξε ότι το έργο της αποχέτευσης στο Δαμάσι φέρνει τη σφραγίδα του τότε δημάρχου που σε συνεργασία με την περιφέρεια και τον περιφερειάρχη το ενέταξε στο ΕΣΠΑ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος αρνήθηκε να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση σημειώνοντας ότι αυτό είναι θέμα της ΣΥΝ Πολιτείας, με αποτέλεσμα ο κ. Ροντούλης να ζητήσει την παρουσία του πρών δημάρχου στην επόμενη συνεδρίαση του δ.σ. ώστε να ξεκαθαρίσει πότε εντάχθηκε το έργο στο ΕΣΠΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ