ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στην άσφαλτο, με θύματα τρεις νέους ανθρώπους, έξω από την Πιερία. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης, ένα τέταρτο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε νέοι άνθρωποι εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες αλλά και σε στύλο φωτισμού. Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια δύο 21χρονοι μία 22χρονη, ενώ τραυματίστηκαν ο 20χρονος οδηγός και μία ακόμη συνομήλική του. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για τις πρώτες βοήθειες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής και την σχετική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Πιερία τροχαίο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα στην Πιερία
Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

“Σήμερα (10 Ιανουαρίου 2022) και ώρα 13.45 περίπου, στο 460 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας”.

Φωτογραφίες pierianews.gr:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ