ΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ” ΖΗΤΟΥΝ 2.2 ΔΙΣ. € ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ

Θα κάνω έρανο για να συγκεντρώσω το ποσό απαντά με χιούμορ ο περιφερειάρχης που ενημέρωσε την Εισαγγελία

Το ποσό των 2,2 δισ. ευρώ ζητούν με εξώδικό που απέστειλαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς», δηλώνοντας «συνδιαχειριστές της εθνικής περιουσίας».

Σύμφωνα με το voria.gr, oι «Αυτόχθονες» ανακαλούν «καθολικά και αμετάκλητα» όλες τις αρμοδιότητες από τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ φτάνουν στο σημείο να επισυνάψουν έναν… πίνακα με τις χρεώσεις και τις ποινές.

Οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» αναφέρουν πως «αν παραχωρηθεί ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπό πρόσωπο χωρίς την προσκόμιση βεβαίωσης DNA, η οποία θα φέρει τα κύρια χαρακτηριστικά του DNA των Ελλήνων ιθαγενών», επιβάλλεται πρόστιμο 1.000.000€ για κάθε παραχώρηση.

«Κανένας δεν νομιμοποιείται να καταδικάσει τις επόμενες γενιές σε αιώνιους σκλάβους, παραχωρώντας δολίως το Πράγμα που είναι απαραίτητο για την επιβίωση», αναφέρεται στο εξώδικο, το οποίο o Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, απέστειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.

«Μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τέτοια φαινόμενα. Έτσι κι εγώ με πολύ χιούμορ λέω ότι προτίθεμαι να κάνω έρανο για να μαζέψω το ποσό, γιατί δεν μου περισσεύουν 2,2 δισ. ευρώ» ανέφερε ο κ. Αγοραστός.

Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς: Αυτό είναι το τιμολόγιο των 1,8 τρισ. ευρώ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ