ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 

Το μήνυμα του Μ. Χαρακόπουλο στο νέο γραμματέα της ΝΔ Π. Μαρινάκη τον οποίο προσκάλεσε να επισκεφθεί τη Λάρισα

 «Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι ένα κόμμα που μπορεί να συνδυάζει την πείρα με την ανανέωση σε στελεχιακό δυναμικό, τον σεβασμό σε παραδοσιακές σταθερές αξίες με δημιουργικές ιδέες, την υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας με την εξωστρέφεια και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Αυτά τα διαχρονικά χαρακτηριστικά την κρατούν εδώ και 47 χρόνια από την ίδρυσή της στην πρωτοπορία της πολιτικής ζωής του τόπου.

Σήμερα, μάλιστα, σε μια κομβική συγκυρία για την πατρίδα μας, και παρά τις αντιξοότητες που προκαλεί η παρατεταμένη πανδημία, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για ένα άλμα στο μέλλον, με σειρά ριζικών μεταρρυθμίσεων που έχουν ξεκινήσει σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής, από την οικονομία μέχρι την εκπαίδευση και από την δικαιοσύνη μέχρι την υγεία και την άμυνα».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την συνάντηση που είχε με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Παύλο Μαρινάκη.

Ο Θεσσαλός πολιτικός συνεχάρη τον Παύλο Μαρινάκη για την πρόσφατη εκλογή του στην θέση του Γραμματέα της ΝΔ -ήταν εξ αυτών που συνυπέγραψαν την υποψηφιότητά του- και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Σημείωσε δε ότι «σε μια εποχή που οι θεσμοί έχουν δεχθεί πλήγματα από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία, όπως την ζήσαμε επί πάνω από μια δεκαετία, οφείλουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την εμπιστοσύνη της κοινωνίας προς την πολιτική. Η Νέα Δημοκρατία έχει προς αυτό τον στόχο κυρίαρχο ρόλο, καθώς η παράταξη που ίδρυσε  ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν και παραμένει ένα κόμμα ανοιχτό προς τους πολίτες, ένα κόμμα δημοκρατικό που επιδιώκει τον διάλογο και την δημιουργική ώσμωση των απόψεων. Ιδιαίτερα, όταν ασκούμε διακυβέρνηση έχουμε χρέος να ακούμε την οργανωμένη βάση της παράταξης, η οποία είναι ο καλύτερος αγωγός μηνυμάτων στην κυβέρνηση».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κάλεσε τον Γραμματέα του κόμματος με την πρώτη ευκαιρία να επισκεφθεί με τη νέα του ιδιότητα την κομματική οργάνωση στη Λάρισα, κάτι που είναι στον σχεδιασμό του επομένου διαστήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ