ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω: ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Δήμος Ελασσόνας: Διαδραστικές συναντήσεις γονέων

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:15 μ.μ. – 20:00 μ.μ. το οποίο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με σκοπό την παρουσίαση θεμάτων σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.
Το σεμινάριο αποτελείται από 2 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :
 Επαγγελματική ανάπτυξη εφήβων

Εισηγητής ο Αριστείδης Λορέντζος Ψυχολόγος MSc Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

 Ο ρόλος της αυτογνωσίας, της αυτοεκτίμησης και της στοχοθεσίας

Εισηγήτρια η Βασιλική Μπούμπα Ψυχολόγος MSc , Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:

Ο συντονισμός και ο σχολιασμός των εισηγήσεων θα γίνεται από την κ. Μαρία Αϊδίνη Ψυχολόγος, MA Γενική Διευθύντρια Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ