«ΚΑΘΑΡΟ» ΤΟ  ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Eπιχειρούν παντού τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Επιχειρούν παντού όπου χρειάζεται τα  μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας σε περιοχές όπου σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα. Παράλληλα συνεχίζονται οι αποχιονισμοί,  στο σύνολο του ορεινού όγκου Ολύμπου και Κισσάβου, προκειμένου οι  δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί.

Συγκεκριμένα:

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός όλου του επαρχιακού  οδικού δικτύου Φαρσάλων από φερτά υλικά και ύδατα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται  έργα αποκατάστασης   σε Σταυρό και Βαμβακού, σε σημεία  του οδικού δικτύου  που είχαν  διανοιχτεί με σκοπό την  εκτόνωση των πλημμυρικών φαινομένων.

Στην Υπέρεια τα μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να  επιχειρήσουν μόλις υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων.

Στην περιοχή του Δαμασίου  μηχανήματα της Περιφέρειας  αποκατέστησαν  την προσβασιμότητα σε κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής, ενώ καθαρισμοί έγιναν επίσης  σε Αργυροπούλι, Δελέρια και Ροδιά.

Στα παράλια του Δήμου Αγιάς μηχανήματα της Περιφέρειας αποκατέστησαν την  κυκλοφορία στον παραλιακό άξονα, απομακρύνοντας φερτά υλικά  λόγω της θαλασσοταραχής.

Οκτώ μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούσαν από χθες το πρωί  μέχρι σήμερα στο ρέμα Συκουριώτη για την αντιπλημμυρική προστασία του οικισμού του Καλοχωρίου και ποιμνιοστασίων.

Καθαρίστηκαν οι δρόμοι Τέμπη-Ιτέα, Τέμπη-Αμπελάκια και Γόννοι – Καλλιπεύκη.

Στο Δέλτα Πηνειού διανοίχτηκε η έξοδος προς τη θάλασσα  για να αποφευχθούν πλημμυρικά  φαινόμενα σε Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό και Καράβια.

Στο μέτωπο του αποχιονισμού,  τα  μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν από χθες  το πρωί και καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας στο σύνολο του ορεινού όγκου Ολύμπου και Κισσάβου,  διατηρώντας τους δρόμους ανοιχτούς.  Τα μηχανήματα παραμένουν σε ετοιμότητα  και συνεχίζουν να επιχειρούν   στα ορεινά, σήμερα το βράδυ και αύριο, λόγω του παγετού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ