ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ…

Μπορεί να προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά όπως μαθαίνουμε, το τελευταίο χρονικό διάστημα η συνεργασία που αναπτύσσεται, με στόχο την προάσπιση του τσίπουρου και των συμφερόντων των αμβυκούχων μικροκαλλιεργητών, μεταξύ του πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Στέλιου Ροντούλη και του προέδρου των Αμβυκούχων Τυρνάβου, Αντώνη Τσικριτσή, είναι στενή.

Έτσι, στη συνάντηση που έγινε στο Μαξίμ , προ ολίγων ημερών , για το τσίπουρο , ο κ. Ροντούλης στην τοποθέτησή του εξήρε την αγωνιστικότητα και τις οργανωτικές ικανότητες του Προέδρου , ενώ και ο κ. Τσικριτσής λέει τα καλύτερα για τις προσπάθειες υπέρ των αγροτών που κάνει ο πρ. Υφυπουργός.

Μάλιστα, λέγεται ότι αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ήταν η επιστολή για το τσίπουρο που έστειλε στον Πρωθυπουργό ο κ. Ροντούλης , όντας πλήρως ενημερωμένος από τον κ. Τσικριτσή.

Τώρα, ύψιστος στόχος και των δύο φανερά είναι η διάσωση της ονομασίας του τσίπουρου για το απόσταγμα που παράγεται, δεκαετίες τώρα, από τους διήμερους αμβυκούχους.

Η συνεργασία λοιπόν που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο ανδρών αναμένεται να είναι επωφελής για τα συμφέροντα των παραγωγών και, μάλιστα , αποτελεί ζωντανό παράδειγμα για το πώς άνθρωποι διαφορετικών πολιτικών αφετηριών μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά για το κοινό καλό του τόπου τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ