ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΣΚΟΘΕΤΩΝ -DJS- ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναφορά στους υπουργούς Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη κατέθεσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, ενημερώνοντάς τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες δισκοθέτες – DJs του νομού μας, μετά την επιβολή των πρόσφατων περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας, δηλαδή την απαγόρευση μουσικής στα καταστήματα εστίασης και τα κέντρα διασκέδασης.

Όπως τονίζει στην αναφορά της η Λαρισαία βουλευτής «τέτοια μέτρα περιορισμού της λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης και των κέντρων διασκέδασης έχουν άμεσες συνέπειες στα εισοδήματα και τον βιοπορισμό των μελών του κλάδου, ενώ τα τελευταία μέτρα που έχουν ληφθεί για την ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού επιφέρουν σημαντικό οικονομικό πλήγμα στους επαγγελματίες DJs, αφού τους αναγκάζουν να απέχουν από κάθε επαγγελματική ενασχόληση».

Η κ. Μπίζιου ενημέρωσε λεπτομερώς τους αρμόδιους υπουργούς για τα προβλήματα του κλάδου ζητώντας τους να εξαντλήσουν τα περιθώρια ικανοποίησης των αιτημάτων του Συλλόγου Επαγγελματιών DJ Λάρισας, και να προχωρήσουν στην ενίσχυση των επαγγελματιών της μουσικής που πλήττονται από τα μέτρα, ανεξάρτητα από τον ΚΑΔ της επιχείρησης στην οποία εργάζονται, με αφετηρία την 29 Δεκεμβρίου 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ