ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” & ΤΗΝ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”  

Δράσεις αλληλεγγύης από το θεραπευτικό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και το σύλλογο οικογένειας και φίλων της “Εξόδου”

Το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συγκέντρωσαν τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων είδη διατροφής για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.010€ για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Το χρηματικό ποσό παρέδωσαν οι κ.κ. Μαρία Ξανθοπούλου και Ελένη Μακρή, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην εκπρόσωπο της “Κιβωτού του Κόσμου”, κα Ελεάνα Βαρέλα, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

Ενώ, εκπρόσωπος του “Χαμόγελου του Παιδιού” παρέλαβε τα είδη διατροφής που συγκεντρώθηκαν, από το Πολιτιστικό Στέκι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα (Πηνειού 10), την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου.

Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης και του Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στηρίζουν έμπρακτα εθελοντικούς Οργανισμούς το όραμα και οι αξίες των οποίων συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες του ΚΕΘΕΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ