ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ενοχλημένοι σφόδρα με την αντιμετώπιση που έχουν από τη δημοτικοί αρχή του δήμου Τυρνάβου είναι οι διοικούντες τον Αμπελωνιακό, οι οποίοι σε επικοινωνία τους με το paidis.com εξέφρασαν τα παράπονά τους λέγοντας ότι η αδιαφορία που επιδεικνύει η δημοτική αρχή για τα αιτήματα – προβλήματα του συλλόγου είναι πρωτοφανής.

Τελευταία παραδείγματα πέραν των όσα αναδείχθηκαν πριν από δύο και πλέον μήνες για την κατάσταση του γηπέδου, του βοηθητικού και των αποδυτηρίων, είναι από τη μια το γεγονός ότι εδώ και τρεις περίπου μήνες έχουν ζητήσει από το δήμο να επισκευάσει τους προβολείς στο βοηθητικό ώστε να μπορούν να γίνονται προπονήσεις αργά το απόγευμα χωρίς μέχρι σήμερα να γίνει κάτι, αλλά και το πρόβλημα με τις βρύσες επίσης στο βοηθητικό που είναι χαλασμένες πριν από το περυσινό καλοκαίρι.

“Τα είπαμε και τα ξαναείπαμε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, στο δήμαρχο, σε άλλους αντιδημάρχους, αλλά δυστυχώς δεν ίδρωσε το αφτί κανενός. Φαίνεται ότι αδιαφορούν για τα δεκάδες παιδιά των ακαδημιών, για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, αλλά και όσους χρησιμοποιούν το γήπεδο για να αθληθούν. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την απαράδεκτη στάση τους απέναντι στην ομάδα, τους αθλητές και τους γονείς τους. Δεν περιμέναμε τέτοια αντιμετώπιση. Ευχόμαστε τα παιδιά τους να αθλούνται σε γήπεδα που δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά των ακαδημιών και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αμπελωνιακού”, σημειώνουν τα μέλη του δ.σ. της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ