Ν. ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε μια καταγγελία που συνοδεύεται από σχετικές φωτογραφίες για εγκαταλελειμμένο υλικό της ΔΕΥΑ Τυρνάβου σε οικόπεδο στον Αμπελώνα, το οποίο κανείς δεν φρόντισε να μεταφέρει στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης για περισσότερα από 3 χρόνια προχώρησε ο τοπικός σύμβουλος της Δράσης Πολιτών Νίκος Κουβέλας. Στην καταγγελία του αναφέρει:

“Το φωτογραφικό υλικό που σας έχω αποστείλει αφορά υλικό της ΔΕΥΑΤ που βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως , στη συνοικία του Προφήτη Ηλία , στον Αμπελώνα. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι σωληνώσεις βρίσκονται εκεί από το 2018 και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για την περισυλλογή τους, μολονότι οι περίοικοι ενημερώνουν κατά διαστήματα τη δημοτική αρχή.

Όμως, η απαράδεκτη αυτή κατάσταση πρέπει να τελειώσει. Οι εν λόγω σωληνώσεις έχουν γίνει φωλιές για κάθε είδους τρωκτικά ή ερπετά και οι περίοικοι ορθώς διαμαρτύρονται. Εξάλλου, είναι δημοτική περιουσία και πρέπει να προστατευθεί.

Ελπίζω κάποιος εκ των υπευθύνων να αναλάβει τις ευθύνες του και να πράξει το αυτονόητο: να μαζέψει τις σωληνώσεις και να προστατεύσει τη δημόσια περιουσία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ