Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΤΙΣΤΑΚΗ

Ηχηρή παρέμβαση στη διαμάχη για τις προσλήψεις στο ΔΩΛ

Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει στην πόλη μας ένα ζήτημα σχετικά με τις προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Το θέμα είναι στο ένα σκέλος του τυπικό και στο άλλο ουσιαστικό, δηλαδή καλλιτεχνικό.

Ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο που έχει ως αντικείμενό του την καλλιέργεια και τη διάδοση της καλής χορωδιακής μουσικής. Εδώ και 90 χρόνια υπηρετεί αυτό τον τομέα με σεβασμό στη μουσική, στην ποιοτική μουσική και με αγάπη προς το Λαρισαϊκό κοινό και όχι μόνο.

Εχουμε την τιμή, τα τελευταία 16 χρόνια και ελπίζουμε για πολλά-πολλά ακόμη, στο καλλιτεχνικό «τιμόνι» της χορωδίας μας να βρίσκεται ένα άξιο τέκνο της Λάρισας, γέννημα θρέμμα της χορωδίας μας, ο διεθνώς καταξιωμένος Μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για την καλλιτεχνική του αξία και το ήθος του, το νιώθουμε εμείς ως χορωδοί, όπως το νιώθει και το κοινό σε κάθε χειροκρότημα όποτε βρισκόμαστε στη σκηνή υπό την εμπνευσμένη Διεύθυνσή του.

Ολα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει υπέροχες καλλιτεχνικές στιγμές υπό την καθοδήγησή του, όπως αρμόζει στην 90χρονη ένδοξη ιστορία του Συλλόγου. Ολα τα άλλα για μας είναι περιττά, δεν ξέρουμε ποιους σκοπούς εξυπηρετούν, αλλά καλά θα είναι να το αναλογιστούν όλοι, κρίνοντες και μη, γιατί ίσως μετράει τελικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτό αισθανόμαστε ότι οφείλουμε να δηλώσουμε ομόφωνα ως Δ.Σ. αυτή τη στιγμή.

Μετά Τιμής

Το ΔΣ του ΜΣΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ