ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΔΙΟΜΗΔΗ» Ο Γ. ΝΑΝΟΣ

Στη σύσκεψη των φορέων για την αποτίμηση των ζημιών από την κακοκαιρία «Διομήδης» συμμετείχε εκ μέρους του Δημάρχου Ελασσόνας ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα πολιτικής προστασίας κ. Γιάννης Νάνος, ο οποίος συντόνισε σε τοπικό επίπεδο τις ενέργειες του Δήμου για την αντιμετώπιση του ακραίου φαινομένου.

Τη σύσκεψη οργάνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, ο οποίος υποδέχτηκε στη Λάρισα τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρ. Τριαντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχ. Σταυριανουδάκη και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Α. Λυκουρέντζο.

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν οι επιπτώσεις της κακοκαιρίας στις περιοχές που επλήγησαν και ζητήθηκε η στήριξη της πολιτείας και των οργανισμών της.

Ο κ. Νάνος στη σύντομη τοποθέτησή του εξήρε το επίπεδο συνεργασίας Περιφέρειας – Δήμου και ενημέρωσε για την έντονη χιονόπτωση και το μεγάλο ύψος χιονιού στον βόρειο τομέα του Δήμου, όπου παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα στους κτηνοτρόφους και τις μετακινήσεις, ειδικά στο Λιβάδι και τον Κοκκινοπηλό, επισήμανε τις ζημίες σε υποδομές (γέφυρες, τεχνικά, οδοποιία) και καλλιέργειες, και ζήτησε τη στήριξη των υπουργείων και του ΕΛΓΑ για την αποκατάσταση των ζημιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ