ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ

Η απάντηση της παράταξης “Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης του δήμου Τεμπών” του πρώην δημάρχου Κ. Κολλάτου στον αντιδήμαρχο Β. Σίμο

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής αποδεικνύετε για μια ακόμη φορά ότι είστε «αλλεργικοί» στην οποιαδήποτε θεσμική κριτική για τα πεπραγμένα σας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθείτε να κρύψετε την ολιγωρία σας, την αδράνεια σας, την ανικανότητα διαχείρισης κρίσιμων ζητημάτων, την αδυναμία στήριξης των τοπικών κοινωνιών.

Το ψαλίδισμα της δημοκρατικής σκέψης καθώς και η φίμωση κάθε διαφορετικής άποψης αποτελούν για ΕΣΑΣ καθημερινά χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας ακόμη και τους ένθερμους υποστηρικτές σας.

Τι μάς λέτε λοιπόν στην απολογία αποτυχίας σας.
Ότι για όλα φταίει το ύψος του χιονιού, οι απομακρυσμένες κτηνοτροφικές μονάδες, η έντονη βροχόπτωση, ο «κακός» μας ο καιρός.

Αλήθεια δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά;

Τόσο οι συνεχείς ανακοινώσεις της πολιτικής προστασίας, όσο και οι διαρκείς συσκέψεις σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αυτά περίμεναν.

Ποιές ήταν οι δικές σας ενέργειες;

Πώς προετοιμάσατε τον Δήμο για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων;

Αδιάψευστοι μάρτυρες της αδράνειας σας, τα εκτελεσθέντα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, η αναμονή των μαθητών έξω από τα σχολεία, οι δεκάδες καταγγελίες δημοτών της Καλλιπεύκης, του Καλοχωρίου, της Παραλίας Αιγάνης, οι κραυγές αγωνίας των κατοίκων σ´ολα τα δημοτικά διαμερίσματα που επλήγησαν.

Αυτά δεν τα είδε και δεν τα άκουσε κανένας από την αλαζονική και ανεπαρκή Δημοτική Αρχή;
Ποιός λοιπόν παραπληροφορεί και εμπαίζει τους δημότες;
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, αναλογιστείτε τις ευθύνες σας, φροντίστε την επόμενη φορά να είστε προετοιμασμένοι, αφήστε κατά μέρος τις θεωρίες του «καναπέ»,την επικοινωνία της φωτογραφίας που τόσο πολύ χρησιμοποιείτε και φανείτε επιτέλους χρήσιμοι στους δημότες μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ