ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022 η υποβολή των επικαιροποιημένων δικαιολογητικών των ήδη ενταγμένων στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τιμολογίου της ΔΕΥΑΛ. Η παράταση δόθηκε μετά από πρόσφατη απόφαση του ΔΣ της Επιχείρησης λόγω της αυξημένης προσέλευσης πολιτών στο αρμόδιο τμήμα.  Απαραίτητη προϋπόθεση η τήρηση των όρων ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο.

Οι καταναλωτές που δεν θα προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγκαίρως και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 28ης  Φεβρουαρίου 2022 θα απεντάσσονται από το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΥΑΛ και ως εκ τούτου οι χρεώσεις δεν θα γίνονται πλέον με το ειδικό τιμολόγιο κατανάλωσης νερού για ευπαθείς ομάδες πολιτών.

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι, για λόγους τήρησης των υγειονομικώς προβλεπομένων και αποφυγή συγχρωτισμού,  θα πρέπει να προσέρχονται αφού προηγουμένως έχουν κλείσει ραντεβού. Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2410687179. Επίσης εναλλακτικώς μπορούν να στέλνουν  τα δικαιολογητικά τους στο: koinonikotimologio@deyal.gr.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com