Η ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΙΑΠΗ

Με την είδηση του θανάτου του Χρήστου Λιάπη, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απώλεια του καλού φίλου και συναγωνιστή, Χρήστου Λιάπη, προκαλεί ανείπωτη θλίψη στη Θεσσαλία, τη Λάρισα, την Ελασσόνα, την Κρανιά και, ιδιαίτερα, σε όσους συνεργαστήκαμε και συμπορευτήκαμε μαζί του με όραμα για τον τόπο και το μέλλον των παιδιών μας.

Υπήρξε υπόδειγμα δασκάλου και δημόσιου λειτουργού, που υπηρέτησε με αφοσίωση την εκπαίδευση, τόσο στις σχολικές αίθουσες, όσο και από την κρίσιμη θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ασκώντας αποτελεσματική διοίκηση και προάγοντας την ποιότητα του διδακτικού έργου.

Ως αιρετός προάσπισε τα συμφέροντα του Νομού και της Περιφέρειάς μας, επιτελώντας σημαντικό έργο στη δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση, με αποκορύφωμα τη θητεία του ως πρώτου Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Πάνω απ’ όλα, αποτέλεσε πρότυπο οικογενειάρχη, αποκτώντας και μεγαλώνοντας με τη σύζυγό του δύο καλά παιδιά, που είμαι βέβαιος ότι θα τιμήσουν την παρακαταθήκη του.

Η Κρανιά, η Ελασσόνα, η Λάρισα και η Θεσσαλία χάνουν έναν εξαίρετο άνθρωπο, που άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην εκπαίδευση και τα κοινά.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ