ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΛΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Την εκπομπή “Από τόπο σε τόπο” του καναλιού της Βουλής η οποία ήταν αφιερωμένη στον Τύρναβο παρακολούθησε παλιός Τυρναβίτης αυτοδιοικητικός θέλοντας να δει τί θα παρουσίαζε από την ιστορία, τον πολιτισμό, την οικονομική και την κοινωνική ζωή του τόπου.

Η αλήθεια είναι ότι με την ολοκλήρωση της εκπομπής δεν έγινε σοφότερος, ούτε και ήταν ικανοποιημένος από αυτά που είδε.

Σχολιάζοντας την εκπομπή, αφού στάθηκε στην απουσία των χορευτικών των σημαντικών συλλόγων του δήμου, που ανέδειξαν άλλωστε και οι διοικήσεις των συλλόγων με επιστολή τους, σχολίασε με λύπη την εικόνα που παρουσίαζε τόσο ο χώρος που εκτυλίχθηκε η εκπομπή με την παρουσίαση των χορευτικών, αφού γύρω από το χώρο της πλατείας υπήρχαν άκοπα χόρτα. “Δεν είναι δυνατόν να μη σκέφτηκε κανένας να κόψει τα χόρτα γύρω από το πλακόστρωτο και εμφάνιζε αυτή την απαράδεκτη εικόνα όταν γύριζε η κάμερα. Πώς επέτρεψαν να φανεί μια τέτοια εικόνα για την πόλη μας” σημείωσε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι και στο σημείο που έγινε η συνέντευξη για το μπουρανί παραλίγο τα χόρτα να έκρυβαν τους ομιλητές…

Τέλος χαρακτήρισε αδικαιολόγητο το λάθος στα ονόματα των χωριών που έκανε ο παρουσιαστής σημειώνοντας ότι θα έπρεπε κάποιος να του δώσει τις ακριβείς ονομασίες ή να τον διορθώσει για τα λάθη που έκανε.

Είναι βέβαιο ότι βλέποντας την εκπομπή πολλοί είναι αυτοί που θα δώσουν δίκιο στον παλιό αυτοδιοικητικό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ