Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Ζήσης Παρλίτσης και τα μέλη του Δ.Σ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης, Αντώνης Τσίτσιας, Άρης Γαϊτάνης εξέδωσε ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Τυρνάβου για να στηρίξει την κινητοποίηση των κτηνοτρόφων μελών του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ολύμπου στη ΔΕΗ Ελασσόνας την Τετάρτη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος δήμου Τυρνάβου, με σχετική ανακοίνωσή του, συμπαρίσταται και θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του συλλόγου, στην παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Ελασσόνας την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, που διοργανώνει ο ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ολύμπου, όπως αποφασίστηκε (από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Ολύμπου) μετά από πρόσφατη συνέλευσή του στην Καλλιθέα Ελασσόνας, υλοποιώντας την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων (ΠΕΜ), για συνελεύσεις των Συλλόγων, με στόχο τον προγραμματισμό αγροτικών κινητοποιήσεων αρχές Φεβρουαρίου, στη βάση του επεξεργασμένου πλαισίου πάλης της ΠΕΜ, με έξοδο των τρακτέρ στα μπλόκα.

Όλοι πρέπει να είμαστε μια γροθιά, απέναντι στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν, καταλήγει η ανακοίνωση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ