ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 11 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ (φωτο – βιντεο)

Στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας μεταφέρονται οι τραυματίες από τη σύγκρουση μηχανής τρένου με την ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία intercity 54, έξω από τη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο LamiaReport πρόκειται για 11 άτομα, εκ των οποίων οι δύο πιο σοβαρά (πρόκειται για τους εργαζόμενους στις δύο μηχανές) καθώς και μία ανήλικη.

Μάλιστα χάρη στην επέμβαση γιατρών που έτυχε να επιβαίνουν στην αμαξοστοιχία, τους παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες σε ξεχωριστά βαγόνια ανάλογα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Δείτε βίντεο:

Η αμαξοστοιχία συνέχισε μέχρι το Λιανοκλάδι από όπου οι επιβάτες εκ των οποίων αρκετοί Λαρισαίοι που βίωσαν μια απίστευτη ταλαιπωρία που είχαν προορισμό άλλα μέρη πλην της Λαμίας, μετακινήθηκαν με λεωφορεία σε ξενοδοχεία της περιοχής όπου και διανυκτέρευσανν, μετά την πολύωρη περιπέτειά τους μέσα στο σκοτάδι και στο κρύο.

Δείτε και φωτογραφίες από την παραλαβή των τραυματιών στο σταθμό της Δαύλειας:

 

φωτο – βιντεο: LamiaReport

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ