ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του Ιατρείου της Ροδιάς, ειδικά στο θέμα των συνταγογραφήσεων προκαλεί ο προβληματικός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ο εκτυπωτής του ιατρείου με αποτέλεσμα από τη μία η γιατρός να μην μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της και από την άλλη οι κάτοικοι του χωριού να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Κάτοικοι του χωριού διαμαρτυρήθηκαν στο paidis.com υποστηρίζοντας ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις των ίδιων και κυρίως του προέδρου της κοινότητας Μιχάλη Γιαννούλα σε στελέχη της δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα δεν στάθηκε δυνατό να προμηθεύσει ο δήμος το ιατρείο με καινούργιο υπολογιστή και εκτυπωτή.

Μάλιστα όπως τονίζουν πριν από λίγο καιρό ύστερα από πιέσεις ο δήμος έστειλε τεχνικό ο οποίος αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα αλλά δυστυχώς λόγω παλαιότητας υπολογιστής και εκτυπωτής χάλασαν και πάλι.

Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι τονίζουν επίσης ότι με πρωτοβουλία των ίδιων και του προέδρου βλέποντας ότι δεν υπάρχει διάθεση αντιμετώπισης του προβλήματος από την πλευρά της δημοτικής αρχής βρήκαν προσωρινή λύση δανειζόμενοι ένας υπολογιστή ιδιώτη, αλλά όπως υποστηρίζουν θα πρέπει άμεσα ο δήμος να προμηθευτεί για λογαριασμό του ιατρείου ηλεκτρονικό εξοπλισμό ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία γιατρού και ασθενών.

Μήπως ήλθε η ώρα να σκύψει σοβαρά στο πρόβλημα και να δώσει λύση ο δήμος και σε περίπτωση που δεν μπορεί να αναλάβει δράση η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ