ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΧΑΟΣ

Ταλαιπωρία και εικόνες ντροπής από την «Ελπίδα» με την οργή να ξεχειλίζει σε εκατομμύρια κατοίκους και την κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα πετώντας το μπαλάκι των ευθυνών. Είναι τέτοιο το μέγεθος των προβλημάτων που η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε μέσα στη νύχτα νέα, επιθετική ανακοίνωση, απαιτώντας εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για την πρωτοφανή κατάρρευση του κράτους.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε, πως ενώ η κακοκαιρία χτυπά τη χώρα για πάνω από ένα 24ωρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την προσφιλή του συνήθεια, παραμένει εξαφανισμένος προκειμένου να αποφύγει να εισπράξει το όποιο πολιτικό κόστος τις κρίσιμες αυτές ώρες.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

“Καλούμε τον εξαφανισμένο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για το πρωτοφανές χάος – Χιλιάδες εγκλωβισμένοι για ώρες σε δεκάδες δρόμους»

Σε δεκάδες δρόμους όλης της Αθήνας χιλιάδες πολίτες βρίσκονται ακόμη εγκλωβισμένοι εδώ και ατελείωτες ώρες χωρίς ούτε ένα μπουκάλι νερό.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των περίπου 5.000 οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων που είναι εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό, από το Στρατό, ξεκίνησε με πολύωρη καθυστέρηση και δεν έχει φέρει ακόμα κανένα αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή 200 επιβάτες μεταξύ των οποίων και τραυματίες βρίσκονται στη μέση του πουθενά μετά από σύγκρουση τρένων, περιμένοντας δέκα ώρες βοήθεια χωρίς θέρμανση.

Ενώ χιλιάδες νοικοκυριά βγάζουν τη νύχτα χωρίς ρεύμα και θέρμανση λόγω βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Μπορεί τα ενημερωτικά δελτία να κόπηκαν ως δια μαγείας από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά χιλιάδες συμπολίτες μας περνάνε αβοήθητοι και εγκαταλελειμμένοι από το κράτος, εξαιρετικά δύσκολες ώρες.

Καλούμε τον εξαφανισμένο εδώ και ώρες κ. Μητσοτάκη να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτό το χάος. Να δώσει εξηγήσεις για τη πρωτοφανή κατάρρευση του κράτους και ταυτόχρονα ένα στοιχειώδες σχέδιο για το πότε και πώς σκοπεύουν να βοηθήσουν τους χιλιάδες εγκλωβισμένους και εκτεθειμένους στη παγωνιά συμπολίτες μας”.​

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ