ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΟΥΔΗΣ

Δείτε τί αναφέρει σε ανάρτησή του

Δεν πρόκειται να δεχθεί τη θέση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης στο δ.σ. του δήμου ΚΙλελέρ μετά την παράιτηση του επικεφαλής της παράταξης Θ. Μούσιου ο Γιώργος Πασχούδης, θεωρώντας ότι έκλεισε ο κύκλος της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση. Σε ανάρτησή του ο κ. Πασχούδης αναφέρει:

“Οι θέσεις και οι αρχές που πρεσβεύω και υπηρετώ σ’ όλη μου την πορεία δε θα μου επέτρεπαν να αναιρέσω τη δημόσια δέσμευση που ανέλαβα ότι η ενεργή ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετά από τρεις δεκαετίες ανιδιοτελούς προσφοράς, έκλεισε, οριστικά, μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Εν αντιθέσει με άλλους αιρετούς του Δήμου μας, που μοιάζουν αγκιστρωμένοι στην καρέκλα τους, εγώ δηλώνω συνέπεια λόγων και πράξεων και ξεκαθαρίζω ότι δεν μπορώ να αποδεχθώ την τιμητική θέση του Δημοτικού Συμβούλου Κιλελέρ, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης, κ. Θανάση Μούσιου.

Με τη στάση μου αυτή, επιλέγω, συνειδητά, να δώσω βήμα στη νέα γενιά του τόπου μας για την οποία πιστεύω ότι μπορεί και έχει να δώσει πολλά περισσότερα, ανταποκρινόμενη στις δύσκολες απαιτήσεις των καιρών. Η δέσμευσή μου αυτή ας είναι ένα μήνυμα προς όλους ότι οι θέσεις ευθύνης και τα αξιώματα έχουν ημερομηνία λήξης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ