ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή πρόταση του δημάρχου κα της Συμπαράταξης, σύμφωνα με την οποία τοποθετήθηκαν σε νομικά πρόσωπα του δήμου, άτομα με προσφορά στην πόλη και τα οποία ανταποκρίθηκαν και δέχθηκαν.

Ετσι η πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νικολέτα Μπασδέκη, θα είναι μέλος στο Δ.Σ. της Πινακοθήκης, η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Χρύσα Βουλγαράκη θα είναι αντιπρόεδρος στο Ωδείο, η Ηρώ Διώτη, πρ. βουλευτής και πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου της Λάρισας θα είναι στη Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Απόστολος Δήμου, πρώην πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου θα είναι στο δ.σ. του Ωδείου κ.α.

Όπως έλεγαν στελέχη της δημοτικής αρχής: «με τις προτάσεις που κατέθεσε η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» δίνεται η δυνατότητα σε ανθρώπους με αποδεδειγμένη εμπειρία και διάθεση για συμμετοχή στα κοινά να προσφέρουν στην πόλη με τη συμμετοχή τους σε θέσεις ευθύνης στις διοικήσεις των Νομικών προσώπων του Δήμου Λαρισαίων.

Εξάλλου, ο Δήμαρχος Απ. Καλογιάννης, ως βαθιά αυτοδιοικητικός και η παράταξη της πλειοψηφίας πιστεύουν πολύ στην έννοια της συμμετοχής του πολίτη στα κοινά και με αυτή την αρχή η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» καταθέτει την πρότασή της για την συγκρότηση των ΔΣ των ΝΠ του Δήμου, έξω από στενά παραταξιακά όρια και με πρόσωπα από την κοινωνία που έχουν προσφέρει και θέλουν να συνεχίζουν να προσφέρουν στην Λάρισα.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ