ΑΥΤΟΨΙΑ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΕΩΣ ΡΑΧΟΥΛΑ

Το έργο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής της νέας οδικής αρτηρίας, συνολικού μήκους 5,5 χλμ. από τον ισόπεδο κόμβο Τερψιθέας έως τον ανισόπεδο κόμβο Ραχούλας, με την οποία ολοκληρώνεται στο σύνολό του ο κλειστός αυτοκινητόδρομος που ενώνει τη Λάρισα με τα Τρίκαλα.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο, συνολικού προϋπολογισμού 27,5 εκατομμυρίων ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

«Τα δημόσια έργα είναι μια συνεχής μάχη δυσκολιών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με σχέδιο και προγραμματισμό, αξιοποιώντας πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Τεχνική μας Υπηρεσία προχωρά η αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης Λάρισας – Τρικάλων. Οι δρόμοι μας ενώνουν με ασφάλεια και δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης.

Τα έργα μας, κινούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων, στηρίζουν την κοινωνία, δημιουργούν θέσεις εργασίας, μας πάνε όλους μαζί μπροστά» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ